Ziua Mondiala a Leucemiei Mieloide Cronice – 22 septembrie 2017

[one_half last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]CML fata[/fusion_text][/one_half][one_half last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]

22 septembrie (22/9)

ZIUA MONDIALĂ A LEUCEMIEI  MIELOIDE CRONICE

O modificare genetică a cromozomilor 9 și 22 și o viață se schimbă pentru totdeauna!

Da, e leucemie! Da, e cancer!

Noi, pacienții cu Leucemie Mieloidă Cronică (LMC) ne confruntăm cu o provocare pe tot parcursul vieții, și avem nevoie de  îngrijire pe tot parcursul vieții.

Cu mai puțin de două decenii în urmă, diagnosticul de LMC era o sentință de condamnare la moarte . Astăzi, medicina ne-a furnizat arma de care avem nevoie pentru a trăi.

Leucemia mieloidă cronică (LMC) nu este sfârșitul.

Tratați eficient,  astăzi putem  avea o speranță de viață similară cu cea a populației generale.

Dar este încă o luptă continuă: nu toți pacienții au acces la cel mai bun tratament și îngrijiri disponibile; încă trebuie să facem față unor discrepanțe: medicamente prea scumpe, lipsa diagnosticării și monitorizării de calitate. Spre deosebire de LMC, aceste dificultăți nu trebuie să dureze o viață: împreună putem schimba aceste lucruri.

Pentru că am ridicat vocile și am vorbit despre leucemia cronică mieloidă (LMC) și despre provocările noastre, viața a devenit o realitate.
Cu sprijinul puternic al familiilor și al prietenilor noștri, am reușit să aducem speranța că o viață normală este posibilă cu tratamentul potrivit.

Astăzi îndrăznim să ducem speranța mai departe: vindecarea.

ASTĂZI SUNTEM CU TOȚII TRATAȚI,

MÂINE AVEM NEVOIE DE VINDECARE!

Nu este un drept fundamental ca fiecare ființă umană să poată trăi o viață decentă și să se bucure de o bună calitate a vieții?

Arătați că vă pasă și alăturați-va  bătăliei începând chiar de astăzi: 22 septembrie – Ziua Mondială a Leucemiei Mieloide Cronice.

[/fusion_text][/one_half]